Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Mediación y arbitraje de consumo : una perspectiva española, europea y comparada / dirs.: Fernando Esteban de la Rosa, Guillermo Orozco Pardo ; coord.: Francisco Javier Garrido Carrillo ; Jesús Domínguez Plata ... [et al.]

Altre(s) autor(s): Esteban de la Rosa, Fernando | Orozco Pardo, Guillermo | Garrido Carrillo, Francisco Javier | Domínguez Plata, Jesús.
Tipus de material: materialTypeLabelLlibreEditor: Valencia : Tirant lo Blanch, 2010Descripció: 353 p. ; 22 cm.ISBN: 9788499850016.Matèria(s): Mediació -- Espanya | Mediació -- Unió Europea, Països de la | Arbitratge -- Espanya | Arbitratge -- Unió Europea, Països de la | Dret comparatResum: L’alt cost, el temps excessiu i la complexitat dels procediments no incentiven al consumidor a demanar el reconeixement dels seus drets per la via jurisdiccional, provocant en moltes ocasions la falta d'accés efectiu a la justícia. En aquestes idees s'ancora el moviment legislatiu, perceptible tant a nivell europeu com a estatal, dirigit a potenciar i a millorar la mediació i l'arbitratge en la contractació de consum. A través de cinc diferents contribucions, la primera secció del llibre examina en profunditat el sistema espanyol d'arbitratge de consum, prestant especial atenció a les innovacions introduïdes pel Reial decret 231/2008, de 15 de febrer, eix sobre el qual gira el règim en vigor. De l'exposició del règim europeu i comparat s'ocupa la segona secció. En ella el lector trobarà referències al règim dels sistemes de ODR, així com informes sobre la regulació de la mediació i l'arbitratge de consum en vigor en altres països com Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Portugal i Brasil. L'interès d'aquesta visió comparada resulta avui de singular rellevància de cara als desenvolupaments legislatius que hauran de tenir lloc molt ràpid en el Dret espanyol.
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Novetats 2016
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
    valoració mitja: 0.0 (0 vots)
Tipus d'exemplar Localització actual Col·lecció Signatura topogràfica Estat Data de venciment Codi de barres
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Consum 364.44 Med (Explora per prestatgeria) Disponible 0000950071129

Referències bibliogràfiques

L’alt cost, el temps excessiu i la complexitat dels procediments no incentiven al consumidor a demanar el reconeixement dels seus drets per la via jurisdiccional, provocant en moltes ocasions la falta d'accés efectiu a la justícia. En aquestes idees s'ancora el moviment legislatiu, perceptible tant a nivell europeu com a estatal, dirigit a potenciar i a millorar la mediació i l'arbitratge en la contractació de consum. A través de cinc diferents contribucions, la primera secció del llibre examina en profunditat el sistema espanyol d'arbitratge de consum, prestant especial atenció a les innovacions introduïdes pel Reial decret 231/2008, de 15 de febrer, eix sobre el qual gira el règim en vigor. De l'exposició del règim europeu i comparat s'ocupa la segona secció. En ella el lector trobarà referències al règim dels sistemes de ODR, així com informes sobre la regulació de la mediació i l'arbitratge de consum en vigor en altres països com Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Portugal i Brasil. L'interès d'aquesta visió comparada resulta avui de singular rellevància de cara als desenvolupaments legislatius que hauran de tenir lloc molt ràpid en el Dret espanyol.

Alguns capítols en italìa i portuguès

No hi ha comentaris per a aquest ítem.

Inicieu sessió al vostre compte publiqueu un comentari.

Cliqueu sobre la imatge per veure-la al visor d'imatges

Implantat amb Koha