Vista normal Vista MARC Vista ISBD

La contaminación atmosférica vista como una enfermedad / Gregorio Valencia

Per: Valencia, Gregorio.
Tipus de material: materialTypeLabelArticleMatèria(s): Salut pública | Medi ambientRecursos en línia: Accés a l'article A: SostenibleResum: La contaminació atmosfèrica mata. És un agent tòxic, moltes vegades invisible, poc contemplat en les agendes polítiques i no subjecte a les fronteres nacionals. El seu efecte silenciós és responsable de moltes més morts que les causades pel virus de la sida, la tuberculosi i els accidents de trànsit junts. S'estima que la contaminació atmosfèrica causa entre 5,5 i 6,5 milions de morts a tot el món. Valgui dir que les morts per consum de tabac s'estimen també dins d'uns marges semblants (5,4-6 milions). En aquest reportatge s'analitza l'estat de la qüestió i en particular les accions que s'estan engegant per mitigar aquesta sagnia mundial.
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Novetats 2016
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
    valoració mitja: 0.0 (0 vots)
Tipus d'exemplar Localització actual Col·lecció Signatura topogràfica Vol. info Estat Data de venciment Codi de barres
Articles de revistes Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Salut pública @570 Sos (Explora per prestatgeria) 3/10/2016 Disponible 0000950075394

La contaminació atmosfèrica mata. És un agent tòxic, moltes vegades invisible, poc contemplat en les agendes polítiques i no subjecte a les fronteres nacionals. El seu efecte silenciós és responsable de moltes més morts que les causades pel virus de la sida, la tuberculosi i els accidents de trànsit junts. S'estima que la contaminació atmosfèrica causa entre 5,5 i 6,5 milions de morts a tot el món. Valgui dir que les morts per consum de tabac s'estimen també dins d'uns marges semblants (5,4-6 milions). En aquest reportatge s'analitza l'estat de la qüestió i en particular les accions que s'estan engegant per mitigar aquesta sagnia mundial.

No hi ha comentaris per a aquest ítem.

Inicieu sessió al vostre compte publiqueu un comentari.

Cliqueu sobre la imatge per veure-la al visor d'imatges

Implantat amb Koha