Normal view MARC view ISBD view

Autocontrol en l'elaboració de menjar per a col·lectivitats : guia de pràctiques correctes d'higiene [Recurs electrònic] / Carme Chacón Villanueva, Mònica Saltor i Jacas, Montse Catà i Robles

By: Chacón Villanueva, Carme.
Contributor(s): Saltor i Jacas, Mònica | Catà i Robles, Montse.
Material type: materialTypeLabelComputer filePublisher: Barcelona : Diputació de Barcelona, 2006Description: 1 pdf, 210 p.ISBN: 8477949999.Subject(s): Seguretat alimentàriaOnline resources: Click here to access online Summary: Document adreçat a menjadors escolars, llars d'infants, residències geriàtriques i centres sociosanitaris per ajudar-los a l'elaboració d'aliments segurs i innocus en tot el procés. Té dues parts: la primera fa referència als requisits i condicions bàsiques que s'han de tenir. La segona, a pràctiques correctes d'higiene. Inclou diversos annexos, terminologia i normativa.
List(s) this item appears in: Novetats 2017
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Recursos electrònics Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Salut pública 614 Cha (Browse shelf) Available 0000950081500

Document adreçat a menjadors escolars, llars d'infants, residències geriàtriques i centres sociosanitaris per ajudar-los a l'elaboració d'aliments segurs i innocus en tot el procés. Té dues parts: la primera fa referència als requisits i condicions bàsiques que s'han de tenir. La segona, a pràctiques correctes d'higiene. Inclou diversos annexos, terminologia i normativa.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha