Normal view MARC view ISBD view

El Negocio de la comida : ¿quién controla nuestra alimentación? / Esther Vivas Esteve

By: Vivas, Esther [autor].
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Antrazyt: 416; AntrazytSoberanía alimentaria: Publisher: Barcelona : Icaria, 2017Edition: Tercera edición ampliada y actualizada.Description: 230 pàgines ; 22 cm.Content type: text Media type: sense mediació Carrier type: volumISBN: 9788498887754.Subject(s): Aliments -- Indústria i comerç -- Aspectes ètics i morals | Aliments -- Indústria i comerç -- Aspectes socialsSummary: L'objectiu d'aquesta obra és destapar i analitzar les entranyes del sistema agroalimentari, endinsar-nos en els budells del agronegoci i els supermercats, armar-nos de dades i exemples. Per què els aliments recorren milers de quilòmetres del camp al plat? Per què en 100 anys ha desaparegut el 75% de la diversitat agrícola? Per què hi ha gana en un món on es produeix més menjar que mai? Per què som "addictes" a les menjades escombraries?
List(s) this item appears in: Novetats 2017
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Benestar social 664 Viv (Browse shelf) Checked out 20/03/2019 0000950082491

Bibliografia: pàgines 211-230

L'objectiu d'aquesta obra és destapar i analitzar les entranyes del sistema agroalimentari, endinsar-nos en els budells del agronegoci i els supermercats, armar-nos de dades i exemples. Per què els aliments recorren milers de quilòmetres del camp al plat? Per què en 100 anys ha desaparegut el 75% de la diversitat agrícola? Per què hi ha gana en un món on es produeix més menjar que mai? Per què som "addictes" a les menjades escombraries?

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha