Normal view MARC view ISBD view

Plan de colaboración para la mejora de la composición de los alimentos y bebidas y otras medidas 2017-2020 [Recurs electrònic]

Contributor(s): Agencia Española del Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN).
Material type: materialTypeLabelComputer filePublisher: Madrid : Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, 2018Description: 1 pdf, 83 p.Subject(s): Seguretat alimentària | Nutrició | AlimentacióOnline resources: Accés al document: Summary: Aquest document planteja a partir de dades estadístiques sobre sobrepès i dieta a Espanya, un estudi sobre el contingut en sucre en determinats aliments i begudes, i els efectes sobre la salut i recomanacions d'ingesta de sucres tant a Espanya com a Europa, un pla de colaboració per a la millora d'aliments i begudes i altres mesures.
List(s) this item appears in: Novetats Abril 2018
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)

Agencia Española del Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN)

Aquest document planteja a partir de dades estadístiques sobre sobrepès i dieta a Espanya, un estudi sobre el contingut en sucre en determinats aliments i begudes, i els efectes sobre la salut i recomanacions d'ingesta de sucres tant a Espanya com a Europa, un pla de colaboració per a la millora d'aliments i begudes i altres mesures.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha