Normal view MARC view ISBD view

Alimentos ecológicos, calidad y salud / [Recurs electrònic] [textos: Mª Dolores Raigón Jiménez]

By: Raigón Jiménez, María Dolores.
Contributor(s): Andalusia Junta. Consejería de Agricultura y Pesca | Sociedad Española de Agricultura Ecológica.
Material type: materialTypeLabelComputer filePublisher: [Sevilla]: Junta de Andalucía, Consejería de Agricultura y Pesca : Sociedad Española de Agricultura Ecológica, DL 2008Description: 1 pdf, 193 p.ISBN: 9788484742173.Subject(s): Agricultura biològica | Ramaderia ecològica | Aliments -- Indústria i comerç | NutricióOnline resources: Accés al document: Summary: L'autora presenta la classificació dels principals nutrients dels aliments, les necessitats i influència al'organisme. La mirada recau en la repercusió que les tècniques agronòmiques i la ramaderia ecològiques tenen sobre la composició nutricional dels aliments ecològics, proporcionant millor equilibri i salut.
List(s) this item appears in: Novetats Maig 2018
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Recursos electrònics Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Salut pública 61 Rag (Browse shelf) Available 0000950084778

Bibliografia

L'autora presenta la classificació dels principals nutrients dels aliments, les necessitats i influència al'organisme. La mirada recau en la repercusió que les tècniques agronòmiques i la ramaderia ecològiques tenen sobre la composició nutricional dels aliments ecològics, proporcionant millor equilibri i salut.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha