Normal view MARC view ISBD view

Consells per garantir l'absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [Recurs electrònic] / Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de Seguretat Alimentària ; en col·laboració amb: Associació Celíacs de Catalunya

By: Catalunya Generalitat. Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
Contributor(s): Associació Celíacs de Catalunya.
Material type: materialTypeLabelComputer filePublisher: Barcelona : Generalitat de Catalunya, [s.d.]Description: 1 pdf, 2 p. : il.Subject(s): Alimentació | Seguretat alimentària | Intoleràncies alimentàriesOnline resources: Accés al document: Summary: Orientacions dirigides a restaurants i establiments relacionats per a conèixer quins ingredients contenen gluten i les pautes d'organització, preparació i manipulació s'han de seguir per a evitar errors i poder atendre els clients amb intolerància al gluten.
List(s) this item appears in: Novetats Maig 2018
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Recursos electrònics Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Salut pública 61 Cat (Browse shelf) Available 0000950084785

Orientacions dirigides a restaurants i establiments relacionats per a conèixer quins ingredients contenen gluten i les pautes d'organització, preparació i manipulació s'han de seguir per a evitar errors i poder atendre els clients amb intolerància al gluten.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha