Normal view MARC view ISBD view

Aprofitem el menjar! : una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering [Recurs electrònic] / autors: Fundació Alícia, Oficina de Medi Ambient UAB

Contributor(s): Fundació Alícia | Universitat Autònoma de Barcelona Oficina de Medi Ambient | Catalunya. Generalitat. Departament de Territori i Sostenibilitat Departament de Territori i Sostenibilitat | Agència de Residus de Catalunya.
Material type: materialTypeLabelComputer filePublisher: Barcelona : Departament de Territori i Sostenibilitat : Agència de Residus de Catalunya, 2012Description: 1 pdf, 27 p.Subject(s): Aliments -- Consum -- Aspectes socials | Consum responsable | Aliments -- Indústria i comerç -- Aspectes socialsGenre/Form: Llibres electrònicsOnline resources: Accés al document: Summary: Guia que ofereix consells i pautes per a aprofitar el menjar eficaçment dels establiments alimentaris d'hosteleria, reaturació i càtering. Es mostren les normes legals, els costos interns i externs, com es poden reduir, i propostes d'ús.
List(s) this item appears in: Novetats Maig 2018
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode
Recursos electrònics Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Consum 614 Apr (Browse shelf) Available 0000950085324

Referències bibliogràfiques

Guia que ofereix consells i pautes per a aprofitar el menjar eficaçment dels establiments alimentaris d'hosteleria, reaturació i càtering. Es mostren les normes legals, els costos interns i externs, com es poden reduir, i propostes d'ús.

També editat en castellà

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha