Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Aprofitem el menjar! : una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering [Recurs electrònic] / autors: Fundació Alícia, Oficina de Medi Ambient UAB

Altre(s) autor(s): Fundació Alícia | Universitat Autònoma de Barcelona Oficina de Medi Ambient | Catalunya. Generalitat. Departament de Territori i Sostenibilitat Departament de Territori i Sostenibilitat | Agència de Residus de Catalunya.
Tipus de material: materialTypeLabelFitxer informàticEditor: Barcelona : Departament de Territori i Sostenibilitat : Agència de Residus de Catalunya, 2012Descripció: 1 pdf, 27 p.Matèria(s): Aliments -- Consum -- Aspectes socials | Consum responsable | Aliments -- Indústria i comerç -- Aspectes socialsGènere/Forma: Llibres electrònicsRecursos en línia: Accés al document: Resum: Guia que ofereix consells i pautes per a aprofitar el menjar eficaçment dels establiments alimentaris d'hosteleria, reaturació i càtering. Es mostren les normes legals, els costos interns i externs, com es poden reduir, i propostes d'ús.
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Novetats Maig 2018
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
    valoració mitja: 0.0 (0 vots)
Tipus d'exemplar Localització actual Col·lecció Signatura topogràfica Estat Data de venciment Codi de barres
Recursos electrònics Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Consum 614 Apr (Explora per prestatgeria) Disponible 0000950085324

Referències bibliogràfiques

Guia que ofereix consells i pautes per a aprofitar el menjar eficaçment dels establiments alimentaris d'hosteleria, reaturació i càtering. Es mostren les normes legals, els costos interns i externs, com es poden reduir, i propostes d'ús.

També editat en castellà

No hi ha comentaris per a aquest ítem.

Inicieu sessió al vostre compte publiqueu un comentari.

Cliqueu sobre la imatge per veure-la al visor d'imatges

Implantat amb Koha