Vista normal Vista MARC Vista ISBD

La Trampa de la diversidad : cómo el neoliberalismo fragmentó la identidad de la clase trabajadora / Daniel Bernabé

Per: Daniel, Bernabé.
Tipus de material: materialTypeLabelLlibreEditor: Madrid : Akal, 2018Descripció: 293 p.Recursos en línia: Accés al sumari Resum: "Estranya paradoxa la que planteja aquest llibre: són els sistemes de privilegis, opressions i revisions una forma efectiva d'enfrontar-se a la desigualtat?; on va quedar, llavors, el conflicte capital-treball? No obstant això, hem de donar una resposta urgent a aquestes preguntes, si no volem que la força del col·lectiu s'acabi diluint en l'irremeiable individualisme de l'identitari. En un món on l'ideològic s'ha convertit en una coartada per afirmar la nostra personalitat aïllada, l'activisme s'esforça a buscar les paraules adequades per marcar la diversitat, creant un entorn respectuós amb les nostres diferències mentre el sistema ens llança per la broda de la Història. Ja no es busca un gran relat que una a persones diferents en un objectiu comú, sinó exagerar les nostres especificitats per satisfer l'angoixa d'un present sense identitat de classe. Ha arribat el moment de tenir unes paraules amb el parany de la diversitat. "
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Novetats Juliol 2018
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
    valoració mitja: 0.0 (0 vots)
Tipus d'exemplar Localització actual Col·lecció Signatura topogràfica Estat Data de venciment Codi de barres
Monografies Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Diversitat 301 Ber (Explora per prestatgeria) Prestat 29/11/2018 0000950086260

"Estranya paradoxa la que planteja aquest llibre: són els sistemes de privilegis, opressions i revisions una forma efectiva d'enfrontar-se a la desigualtat?; on va quedar, llavors, el conflicte capital-treball? No obstant això, hem de donar una resposta urgent a aquestes preguntes, si no volem que la força del col·lectiu s'acabi diluint en l'irremeiable individualisme de l'identitari.
En un món on l'ideològic s'ha convertit en una coartada per afirmar la nostra personalitat aïllada, l'activisme s'esforça a buscar les paraules adequades per marcar la diversitat, creant un entorn respectuós amb les nostres diferències mentre el sistema ens llança per la broda de la Història. Ja no es busca un gran relat que una a persones diferents en un objectiu comú, sinó exagerar les nostres especificitats per satisfer l'angoixa d'un present sense identitat de classe.
Ha arribat el moment de tenir unes paraules amb el parany de la diversitat. "

No hi ha comentaris per a aquest ítem.

Inicieu sessió al vostre compte publiqueu un comentari.

Cliqueu sobre la imatge per veure-la al visor d'imatges

Implantat amb Koha