Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Gentrificació i dret a la ciutat [Recurs electrònic]

Tipus de material: materialTypeLabelFitxer informàticEditor: Bellaterra : Àrea metropolitana de Barcelona, 2018Descripció: 1 pdf, 232 p.Matèria(s): Ciutats | Dret a l'habitatge | Barris | GentrificacióRecursos en línia: Accés al document: Resum: Diversos articles d'experts en el desenvolupament urbanístic a la ciuatat sobre el concepte, processos de gentrificació i pràctiques polítiques urbanes i socials per construir el dret a la ciutat. Consta de tres apartats: "La Gentrificació. Fenomen global, processos diversos es debaten les coordenades conceptuals de la gentrificació i es perfila la diversitat de contextos on aquesta es desplega. En el segon, Factors i dimensions de la gentrificació s’analitza en profunditat la metròpoli de Barcelona des del prisma de la gentrificació: les seves claus explicatives i els àmbits on es produeix. En el tercer bloc, Dret a la ciutat versus gentrificació. Pràctiques i polítiques es tracten les accions col·lectives i institucionals orientades a aportar elements de construcció del dret al barri i a la ciutat".
Llista(es) en què apareix aquest exemplar: Novetats Juliol 2018
Etiquetes d'aquesta biblioteca: No hi ha etiquetes d'aquesta biblioteca per a aquest títol. Inicieu sessió per afegir etiquetes.
    valoració mitja: 0.0 (0 vots)
Tipus d'exemplar Localització actual Col·lecció Signatura topogràfica Estat Data de venciment Codi de barres
Recursos electrònics Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones
Mundet
Igualtat 711 Gen (Explora per prestatgeria) Disponible 0000950086277

Monogràfic de la revista Papers. Regió Metropolitana de Barcelona, 60, 2018

Diversos articles d'experts en el desenvolupament urbanístic a la ciuatat sobre el concepte, processos de gentrificació i pràctiques polítiques urbanes i socials per construir el dret a la ciutat. Consta de tres apartats: "La Gentrificació. Fenomen global, processos diversos es debaten les coordenades conceptuals de la gentrificació i es perfila la diversitat de contextos on aquesta es desplega. En el segon, Factors i dimensions de la gentrificació s’analitza en profunditat la metròpoli de Barcelona des del prisma de la gentrificació: les seves claus explicatives i els àmbits on es produeix. En el tercer bloc, Dret a la ciutat versus gentrificació. Pràctiques i polítiques es tracten les accions col·lectives i institucionals
orientades a aportar elements de construcció del dret al barri i a la ciutat".

No hi ha comentaris per a aquest ítem.

Inicieu sessió al vostre compte publiqueu un comentari.

Cliqueu sobre la imatge per veure-la al visor d'imatges

Implantat amb Koha