Your search returned 3 results. Subscribe to this search

|
1. Reptes ètics en l’atenció a la violència de gènere des de l’Atenció Primària de salut [Recurs electrònic] / Grup de Violència de Gènere i Atenció Primària de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), Grup d’Ètica de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC)

by Grup de Violència de Gènere i Atenció Primària de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) | Grup de Violència de Gènere i Atenció Primària de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) | Grup d’Ètica de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC).

Material type: computer file Computer file; Format: electronic Publisher: Barcelona : CAMFIC, [s.d.]Online access: Accés al document: Availability: Items available for loan: [Call number: 30.055.2 Gru] (1).
Lists:

2. Protocol per a l'abordatge de la violència masclista en l'àmbit de la salut a catalunya : document marc : violència en l'àmbit de la parella i familiar [Recurs electrònic] :

by Catalunya. Generalitat.

Material type: computer file Computer file; Format: electronic available online remote Publisher: Barcelona: Generalitat de Catalunya , 2009Other title: Document marc.Online access: Accés al document: Availability: Items available for loan: [Call number: 30.055.2 Cat] (1).
Lists:

3. Diferencias de género en la vivencia de la sexualidad adolescentes González Balletbó, Isaac ; Guisado Fernández, Eva ; Nuñez Nieto, Carolina ; Ros Rahola, Rosa (Directora)

by González Balletbó, Isaac | Ros Rahola, Rosa [coord] | Nuñez Nieto, Carolina | Guisado Fernández, Eva.

Material type: book Book; Audience: General; Publisher: Barcelona Ajuntament de Rubí 2006Availability: Items available for loan: [Call number: Col-614 Sal] (1).

Powered by Koha