La vostra cerca ha retornat 10 resultats. Subscriviu-vos a aquesta cerca

|
1. Els Serveis socials bàsics (SSB) a la província de Barcelona : situació actual i propostes de millora : una mirada des del treball social : dictamen [Recurs electrònic] / equip redactor: Mercè Ginesta (coordinadora), Mercè Civit, Juanma Rivera , Arantza Rodríguez

per Ginesta, Mercè [coord.] | Civit, Mercè | Rivera, Juanma | Rodríguez, Arantza.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya s.dAccés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:36(46.71Bar)] (1).

2. Dictamen a l'entorn de la realitat professional de les educadores i els educadors socials en els Serveis Socials bàsics de la província de Barcelona : jornades de treball 14, 15 i 23 de març [Recurs electrònic] / jornades de treball facilitades per Roger Barrachina, Sara Gallés ; coordinades per Roger Brufau Rafel López i Eva Mirete

per Brufau, Roger [editor literari] | Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya | Barcelona Diputació.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic disponible en línia remot Editor: Barcelona : CEESC, Diputació de Barcelona, 2017Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:362(46.71Bar) Dic] (1).

3. Anàlisi de les justificacions del programa complementari d’urgència social 2013-2014 [Recurs electrònic] / Diputació de Barcelona. Àrea d’Atenció a les Persones

per Barcelona Diputació Àrea d'Atenció a les Persones.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona, 2016Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:339.12 Bar] (1).
Llistes

4. Anàlisi dels serveis d'allotjament i alimentació d'urgència : recomanacions de la seva cobertura des del món local / Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones. Gerència de Serveis de Benestar Social

per Barcelona Diputació. Àrea d'Atenció a les Persones. Gerència de Serveis de Benestar Social | Fundació Pere Tarrés, Consultoria i Estudi, Coneixement i innovació en l'acció social.

Tipus de material: llibre Llibre; Audiència: General; Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona, 2014Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:36 Bar] (1).

5. 11a edició del Cercle de comparació intermunicipal de serveis socials: resultats any 2011 . volum I: Disseny. Mesura. Avaluació / Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones. Gerència de Serveis de Benestar Social

per Barcelona Diputació. Àrea d'Atenció a les Persones. Gerència de Serveis de Benestar Social.

Tipus de material: llibre Llibre; Format: paper; Forma literària: Not fiction Editor: Barcelona: la Diputació: 2013Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:36.2 Bar] (1).

6. Guia de recursos per a la discapacitat [Recurs electrònic]

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Ecom, Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis de Benestar Social, 2017Accés en línia: Clica aquí per accedir en línia Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.056 Gui] (1).
Llistes

7. L'Elaboració d'un quadre de comandament des dels serveis d'atenció domiciliària guia metodològica Xavier Garcia Marimon, Anna Maria González Navarro,

per Garcia Marimon, Xavier | González Navarro, Anna Maria | Fundació Bosch i Gimpera | Universitat de Barcelona | Barcelona.

Tipus de material: llibre Llibre; Audiència: General; Editor: Barcelona Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones 2014Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:@362.14 Ela] (1).

8. Anàlisi dels serveis d'allotjament i alimentació d'urgència : recomanacions de la seva cobertura des del món local

per Barcelona | Fundació Pere Tarrés, Consultoria i Estudi, Coneixement i innovació en l'acció social.

Tipus de material: llibre Llibre; Audiència: General; Editor: Barcelona Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones 2014Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:/U/] (1).

9. Polítiques de suport a les famílies : una proposta del món local / nformació generada per la Diputació de Barcelona, amb l'assessorament de Cristina Brullet]

per Brullet, Cristina.

Edició: MARÇ 2003Tipus de material: llibre Llibre; Audiència: General; Editor: Barcelona Diputació de Barcelona. Xarxa de Municipis 2003Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:316.3 Pol] (2).

10. L'Educació dels més petits : estudi sobre serveis per a la infància, 0-3 anys anàlisi de la demanda i de l'oferta de serveis educatius. Orientacions i propostes per a la intervenció municipal. Forner, Àngel (dir) ; Acedo, Conce

per Forner, Àngel | Acedo, Conce.

Tipus de material: llibre Llibre; Audiència: General; Editor: Barcelona Diputació de Barcelona. Àrea d'Educació 1999Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:372 Edu] (1).

Implantat amb Koha