La vostra cerca ha retornat 274 resultats. Subscriviu-vos a aquesta cerca

|
1. Poner fin a la esterilización forzosa de las mujeres y niñas con discapacidad [Recurs electrònic]

Edició: Primera ediciónTipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic disponible en línia remot Editor: Madrid : Ediciones Cinca, 2018Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.056 Est] (1).

2. Mujeres y hombres en España 2017 [Recurs electrònic]

per Instituto Nacional de Estadística (Espanya) | Instituto de la Mujer (Espanya).

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Madrid : Instituto Nacional de Estadística : Instituto de la Mujer, 2018Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2(46) Muj] (1).

3. Espacio público, violencias sexuales y ocio nocturno : 4º informe anual 2016-2017 [Recurs electrònic] / coordinación y edición Ana Burgos García

per Burgos García, Ana [coord.] | Fundación Salud y Comunidad.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Observatorio Noctámbulos, 2017Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Esp] (1).

4. Les dones tenim dret a viure de forma lliure i sense por [Recurs electrònic] / Institut Català de les Dones

per Institut Català de les Dones.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Institut Català de les Dones, s.dAccés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Ins] (1).

5. La situación de las mujeres en el mercado de trabajo 2016 [Recurs electrònic] / documento elaborado por: Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Secretaría de Estado de Empleo. Subdirección General de Análisis del Mercado de Trabajo

per Espanya Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Secretaría de Estado de Empleo. Subdirección General de Análisis del Mercado de Trabajo.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Madrid : Secretaría de Estado de Empleo, 2017Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Esp] (1).

6. Violencia de género y relaciones internacionales [Recurs electrònic] / número coordinado por Alison Brysk

per Brysk, Alison [coord.].

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : CIDOB, 2017Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Vio] (1).

7. Alt i clar : els homes rebutgem les violències sexuals [Recurs electrònic] / Institut Català de les Dones

per Institut Català de les Dones.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Institut Català de les Dones, s.dAccés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Ins] (1).

8. Las víctimas invisibles de la violencia de género [Recurs electrònic] / Delegación del Gobierno para la Violencia de Género

per Delegación del Gobierno para la Violencia de Género.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Madrid : Ministerio de Sanidad Servicios Sociales e Igualdad, Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:179.3 Del] (1).

9. La prevenció de la violència masclista en l'oci nocturn : recull de campanyes [Recurs electrònic] / Generalitat de Catalunya. Agència de Salut Pública de Catalunya

per Catalunya Generalitat. Agència de Salut Pública de Catalunya.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Generalitat de Catalunya, 2017Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Cat] (1).

10. Guía para la prevención de violencia de género de personas sordas [Recurs electrònic] / Confederación Estatal de Personas Sordas

per Confederación Estatal de Personas Sordas (CNSE).

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Madrid : CNSE, s.dAccés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Con] (1).

11. Recull d'eines i materials entorn als protocols d'actuació davant de l'assetjament i les agressions sexuals en espais públics i contextos d'oci [Recurs electrònic] / Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones. Gerència de Serveis d'Igualtat i Ciutadania. Oficina de les Dones i LGTBI

per Barcelona Diputació Àrea d'Atenció a les Persones. Gerència de Serveis d'Igualtat i Ciutadania | Oficina de les dones i LGTBI.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona, [2017]Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Bar] (1).

12. Protocol d’actuació en casos de violències masclistes en les entitats juvenils [Recurs electrònic] / Consell de la Joventut de Barcelona

per Consell de la Joventut de Barcelona.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : l'Ajuntament, 2016Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Con] (1).
Llistes

13. Reptes ètics en l’atenció a la violència de gènere des de l’Atenció Primària de salut [Recurs electrònic] / Grup de Violència de Gènere i Atenció Primària de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), Grup d’Ètica de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC)

per Grup de Violència de Gènere i Atenció Primària de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) | Grup de Violència de Gènere i Atenció Primària de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) | Grup d’Ètica de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC).

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : CAMFIC, [s.d.]Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Gru] (1).
Llistes

14. Percepción de la violencia de género en la adolescencia y la juventud / [Recurs electrònic] / [realizado por Verónica de Miguel Luken]

per Miguel Luken, Verónica de | Espanya Delegación del Gobierno para la Violencia de Género | Espanya. Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad.

Tipus de material: llibre Llibre; Format: paper; Forma literària: Not fiction Editor: Madrid : Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, DL 2015Accés en línia: Accés al document: | Accés lliure Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Mig] (1).
Llistes

15. Protocol per a l'abordatge de la violència masclista en l'àmbit de la salut a catalunya : document marc : violència en l'àmbit de la parella i familiar [Recurs electrònic] :

per Catalunya. Generalitat.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic disponible en línia remot Editor: Barcelona: Generalitat de Catalunya , 2009Un altre títol: Document marc.Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Cat] (1).
Llistes

16. Protocol de Joventut per a l'abordatge de la violència masclista guia pràctica per a professionals de Joventut per orientar l'actuació en violència masclista amb persones joves / [Recurs electrònic] : [elaboració de continguts i suport metodològic: Miriam Sol i Torelló, Ricard Faura i Cantarell, Marina de Moragas ; coordinació de l'edició: Aina Zabala i Guitart, Sílvia Migueiz i Castosa]

per Sol i Torelló, Miriam | Faura Cantarell, Ricard | Moragas, Marina de | Zabala i Guitart, Aina [ed.] | Migueiz i Castosa, Sílvia [ed.] | Catalunya. Direcció General de Joventut.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic disponible en línia remot Editor: Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament de Benestar Social i Família, Direcció General de Joventut, 2013Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Sol] (1).
Llistes

17. Relacions de gènere entre joves i adolescents. Com intervenir quan hi ha violència? [Recurs electrònic] / Maria Freixanet Mateo coordinadora ; [textos:] Miriam Aleman Calatayud ... [et al.]

per Freixanet Mateo, Maria [coord.] | Aleman Calatayud, Miriam | Institut de Ciències Polítiques i Socials.

Tipus de material: llibre Llibre; Format: electrònic disponible en línia remot; Audiència: Especialiizat; Editor: Barcelona : Institut de Ciències Polítiques i Socials, 2014Accés en línia: Accés document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Rel] (1).

18. Abre los ojos, el amor no es ciego : 25 noviembre 09 día internacional contra la violencia hacia las mujeres / [Recurs electrònic] / [textos, Carmen Ruiz Repullo]

per Ruiz Repullo, Carmen | Instituto Andaluz de la Mujer.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Sevilla : Instituto Andaluz de la Mujer, 2009Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Rui] (1).
Llistes

19. Estimar no fa mal : viu l'amor lliure de violència [Recurs electrònic] :

per Institut Català de les Dones.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: [Barcelona] : Institut Català de les Dones, [2015?]Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Est] (1).
Llistes

20. Igualtat de dones i homes a empreses i organitzacions : guia pràctica per diagnosticar-la [Recurs electrònic] / elaboració dels continguts: Mar Gaya Quiñonero

per Gaya Quiñonero, Mar | Catalunya. Generalitat. Direcció General d'Igualtat.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic disponible en línia remot Editor: Barcelona : Direcció General d'Igualtat, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Generalitat de Catalunya, 2017Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:30.055.2 Cat] (1).
Llistes

Implantat amb Koha