La vostra cerca ha retornat 12 resultats. Subscriviu-vos a aquesta cerca

|
1. Informe de resultats : anàlisi d'hàbits de consum i compra de la província de Barcelona [Recurs electrònic] / Diputació de Barcelona

per Barcelona Diputació.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació, 2017Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:38(46.71Bar) Bar] (1).

2. Aprofitem el menjar! : una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering [Recurs electrònic] / autors: Fundació Alícia, Oficina de Medi Ambient UAB

per Fundació Alícia | Universitat Autònoma de Barcelona Oficina de Medi Ambient | Catalunya. Generalitat. Departament de Territori i Sostenibilitat Departament de Territori i Sostenibilitat | Agència de Residus de Catalunya.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic disponible en línia remot Editor: Barcelona : Departament de Territori i Sostenibilitat : Agència de Residus de Catalunya, 2012Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Apr] (1).

3. Un consum + responsable dels aliments : propostes per a prevenir i evitar el malbaratament alimentari [Recurs electrònic]

per Catalunya. Generalitat. Departament de Territori i Sostenibilitat.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat, Agència de Residus de Catalunya, [2013]Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: (1).

4. Consumópolis la ciutat del consum responsable [Recurs electrònic]

per Espanya Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad | Agencia Española del Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN).

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Madrid : Minsiterio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, s.dAccés en línia: Accés al web: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:38 Con] (1).

5. Compra segura per internet : fichas prácticas [Recurs electrònic]

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Madrid, Ministerio de sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, s.dAccés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:38 Com] (1).

6. Consume mejor [Recurs electrònic] / Greenpeace

per Greenpeace.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Madrid : Greenpeace, s.dAccés en línia: Accés al web: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:38 Gre] (1).

7. Informació i educació per a un consum responsable [Recurs electrònic] / Francesc Xavier Sánchez Moragas

per Sánchez Moragas, Francesc Xavier.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Accés en línia: Accés al web: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:38 San] (1).

8. Preguntes i respostes sobre les clàusules terra [Recurs electrònic]

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea d’Atenció a les Persones. Servei de Suport a les Polítiques de Consum, 2017Accés en línia: Accés al document Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:38 Pre] (1).

9. Patrones de género en el activismo a favor del Comercio Justo y la Soberanía Alimentaria en el Estado español / Armonia Pérez Crosas [Recurs electrònic]

per Pérez Crosas, Armonía.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Xarxa de Consum Solidari, 2013Accés en línia: Clica aquí per accedir en línia Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:@38 Per] (1).
Llistes

10. Consumo responsable y cambio climático : criterios y propuestas para la mitigación del cambio climático desde el consumo responsable en Aragón / redacción: Aurelio García [Recurs electrònic]

per García, Aurelio.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Zaragoza : Gobierno de Aragón ; Ecología y Desarrollo, 2010Accés en línia: Accés al document | Clica aquí per accedir en línia Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:@38 Gar] (1).
Llistes

11. Com pots estalviar aigua a la llar : 10 accions per reduir el consum i la factura d’aigua.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea d’Atenció a les Persones. Servei de Suport a les Polítiques de Consum, 2016Accés en línia: Accés al document Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:@38 Com] (1).
Llistes

12. 7a edició del Cercle de comparació intermunicipal d’OMIC : Resultats any 2014

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea d'atenció a les Persones. Servei de Suport a les Polítiques de Consum, 2016Accés en línia: Accés al document Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:@38 Set] (1).
Llistes

Implantat amb Koha