La vostra cerca ha retornat 7 resultats. Subscriviu-vos a aquesta cerca

|
1. Marc de la participació ciutadana en salut : facilitem i potenciem la participació ciutadana : fem-ho entre tots! [Recurs electrònic] / Generalitat de Catalunya. Departament de Salut. Servei Català de la Salut

per Catalunya Generalitat Departament de Salut.

Tipus de material: llibre Llibre; Format: paper; Forma literària: Not fiction Editor: Barcelona : Generalitat de Catalunya, 2017Accés en línia: Acc´s al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:61 (46.71) Cat] (1).

2. L'Alimentació saludable en l'etapa escolar [Recurs electrònic] / document elaborat per: Agència de Salut Pública de Catalunya; Coordinació: Gemma Salvador Castell, Maria Manera Bassols

per Catalunya Generalitat. Agència de Salut Pública de Catalunya | Salvador Castell, Gemma | Manera Bassols, Maria | Catalunya. Departament de Salut | Catalunya. Direcció General d'Atenció a la Família i a la Comunitat Educativa | Catalunya. Departament d'Ensenyament.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Cat] (1).

3. Consells per garantir l'absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [Recurs electrònic] / Generalitat de Catalunya. Agència Catalana de Seguretat Alimentària ; en col·laboració amb: Associació Celíacs de Catalunya

per Catalunya Generalitat. Agència Catalana de Seguretat Alimentària | Associació Celíacs de Catalunya.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Generalitat de Catalunya, [s.d.]Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:61 Cat] (1).

4. Indicadors de les activitats de control oficial i altres actuacions de protecció de la salut [Recurs electrònic] / Subdirecció General de Protecció de la Salut ; Generalitat de Catalunya, Agència de Salut Pública de Catalunya

per Catalunya. Generalitat. Subdirecció General de Protecció de la Salut | Catalunya. Generalitat. Servei de Coordinació de Programes de Protecció | Agència de Salut Pública de Catalunya.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Secretaria de Salut Pública, Subdirecció General de Protecció de la Salut, Servei de Coordinació de Programes de Protecció, [data de publicació no identificada]Un altre títol: Indicadors de protecció de la salut .Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Cat] (1).
Llistes

5. Aus urbanes : coloms urbans, gavià argentat, zoonosis en aus urbanes [Recurs electrònic] / coordinació: Diputació de Barcelona. Unitat de Sanitat ambiental. Servei de Salut Pública

per Barcelona Diputació | Barcelona (Catalunya : Província). Diputació.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona, 2009Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:619 Bar] (1).
Llistes

6. La Tuberculosi a Barcelona : informe 2003 / Programa de Prevenció i Control de la Tuberculosi a Barcelona

per Programa de Prevenció i Control de la Tuberculosi a Barcelona | Barcelona (Catalunya). Ajuntament Àgència de Salut Pública | Institut Municipal de la Salut (Barcelona). Servei d'Epidemiologia.

Tipus de material: publicació periòdica Continuing resource; Format: paper; Tipus de recurs continu: diari Editor: [Barcelona] : Àrea de Salut Pública, Ajuntament de Barcelona, 2005Un altre títol: Tuberculosis en Barcelona.Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Tub] (1).

7. Determinants socials i econòmics de la salut [Recurs electrònic] : efectes de la crisi econòmica en la salut de la població de Catalunya : primer informe, setembre 2014

per Observatori del Sistema de Salut de Catalunya | Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic disponible en línia remot Editor: Barcelona : Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, 2014Un altre títol: Efectes de la crisi econòmica en la salut de la població de Catalunya.Accés en línia: Accés lliure Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:@614 Obs] (1).
Llistes

Implantat amb Koha