La vostra cerca ha retornat 5 resultats. Subscriviu-vos a aquesta cerca

|
1. Enquesta a joves de 4t d'ESO : jornada de presentació de resultats [Recurs electrònic] / Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones. Servei de Salut Pública, Ajuntament d'Olesa de Montserrat

per Barcelona Diputació Àrea d'Atenció a les Persones. Servei de Salut Pública.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació, 2018Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614(46.71Bar) Bar] (1).

2. La Gestió municipal de la salut pública : ajuntaments de més de 10.000 habitants de la província de Barcelona [Recurs electrònic]

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic ; Audiència: General; Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea de Salut Pública i Consum, 2011Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Ges] (1).
Llistes

3. La percepció subjectiva de l'estat de salut a la província de Barcelona : enquesta de condicions de vida i hàbits de la població de Catalunya 2006/ [Recurs electrònic] / [L'informe ha estat realitzat per un equip d'investigadors de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona: Elena Domene i Lara Navarro, investigació ; Jordi Gumà, estadística ; Jaume Clapés, col·laboració tècnica]

per Domene, Elena | Clapés Estrada, Jaume | Navarro-Varas, Lara | Gumà, Jordi | Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona.

Tipus de material: llibre Llibre Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona, 2009Accés en línia: Accés al documen: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Dom] (1).
Llistes

4. Autocontrol en el servei de subministrament d'aigua : manual bàsic de gestió dels riscos per a la salut / [Recurs electrònic] / [autors: Marta Calvet i Roca ... [et al.] ; direcció: Ma. Dolores Esponera Martín]

per Calvet i Roca, Marta | Esponera Martín, Ma. Dolores [dir.] | Barcelona (Província) Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública i Consum.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: [Barcelona : Diputació de Barcelona, Xarxa de Municipis], 2007Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Aut] (1).
Llistes

5. Autocontrol en el servicio de suministro de agua : manual básico de gestión de los riesgos para la salud [Recurs electrònic] / [autors: Marta Calvet i Roca ... [et al.] ; direcció: Ma. Dolores Esponera Martín]

per Calvet i Roca, Marta | Esponera Martín, Ma. Dolores [dir.] | Barcelona (Província) Diputació. Àrea de Salut Pública i Consum. Servei de Salut Pública i Consum.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: [Barcelona : Diputació de Barcelona, Xarxa de Municipis], 2008Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Aut] (1).
Llistes

Implantat amb Koha