La vostra cerca ha retornat 27 resultats. Subscriviu-vos a aquesta cerca

|
1. La calidad del aire interior en piscinas cubiertas [Recurs electrònic] / coordinación: Servei de Salut Pública, Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum, Àrea d'Atenció a les Persones, Diputació de Barcelona

per Barcelona Diputació Àrea d'Atenció a les Persones. Servei de Salut Pública.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació, 2017Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Cal] (1).

2. Guía para la gestión de mosquitos y simúlidos [Recurs electrònic] / Asociación Nacional de Empresas de Sanidad Ambiental (ANECPLA)

per Asociación Nacional de Empresas de Sanidad Ambiental (ANECPLA).

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Madrid : Asociación Nacional de Empresas de Sanidad Ambiental (ANECPLA), 2018Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Aso] (1).

3. Indicadors de les activitats de control oficial i altres actuacions de protecció de la salut [Recurs electrònic] / Subdirecció General de Protecció de la Salut ; Generalitat de Catalunya, Agència de Salut Pública de Catalunya

per Catalunya. Generalitat. Subdirecció General de Protecció de la Salut | Catalunya. Generalitat. Servei de Coordinació de Programes de Protecció | Agència de Salut Pública de Catalunya.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Secretaria de Salut Pública, Subdirecció General de Protecció de la Salut, Servei de Coordinació de Programes de Protecció, [data de publicació no identificada]Un altre títol: Indicadors de protecció de la salut .Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Cat] (1).
Llistes

4. La qualitat de l'aire interior en piscines cobertes [Recurs electrònic] / coordinació: Servei de Salut Pública, Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum, Àrea d'Atenció a les Persones, Diputació de Barcelona

per Barcelona Diputació Àrea d'Atenció a les Persones. Servei de Salut Pública.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació, 2017Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Qua] (1).
Llistes

5. Guia metodològica per a l'elaboració d'un Pla Local de Salut [Recurs electrònic] / autors, Covadonga Monte Vázquez, Juan Carlos Raffo Camarillo

per Monte Vázquez, Covadonga | Raffo Camarillo, Juan Carlos.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: [Barcelona] Diputació de Barcelona, Gabinet de Premsa i Comunicació D.L. 2013Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Vaz] (1).
Llistes

6. La Gestió municipal de la salut pública : ajuntaments de més de 10.000 habitants de la província de Barcelona [Recurs electrònic]

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic ; Audiència: General; Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea de Salut Pública i Consum, 2011Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Ges] (1).
Llistes

7. Programa d'higiene i seguretat a les platges [Recurs electrònic] / direcció i text: Llum Llosa ; coordinació: Servei de Salut Pública i Consum

per Llosa, Llum | Barcelona Diputació Àrea de Salut pública i Consum.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona, Xarxa de Municipis, 2003Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Llo] (1).
Llistes

8. Programa de higiene y seguridad en las playas [Recurs electrònic] / direcció i text: Llum Llosa ; coordinació: Servei de Salut Pública i Consum

per Llosa, Llum | Barcelona Diputació Àrea de Salut pública i Consum.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona, Xarxa de Municipis, 2003Accés en línia: Accés al document: Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Llo] (1).
Llistes

9. Cuida les platges i cuida't tu [Recurs electrònic]

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones. Servei de Salut Pública, 2017Accés en línia: web Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Cui] (1).
Llistes

10. El Joc dels primers auxilis [Recurs electrònic]

per Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones. Servei de Salut Pública, Creu Roja, 2007Accés en línia: web Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614.8 Joc] (1).
Llistes

11. Els Pirates de la platja [Recurs electrònic] / Laura De Castellet

per De Castellet, Laura | Tort Martínez, Jordi | Serrano Millán, Pilar.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones. Servei de Salut Pública, 2017Accés en línia: Clica aquí per accedir en línia | Audiovisual d'Els pirates de la platja. Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 De C] (1).
Llistes

12. La Salut a Barcelona, 2002 / [coordinació general de l'informe Carme Borrell i Thió, Joaquín Salvador Peral]

per Borrell, Carme | Salvador, Joaquín (Salvador Peral) | Agència de Salut Pública de Barcelona.

Tipus de material: llibre Llibre; Format: paper; Forma literària: Not fiction Editor: [Barcelona] : Agència de Salut Pública, DL 2004Accés en línia: Accés lliure Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Sal] (1).

13. La salut a Barcelona 2012 / [realització, Margarida Mas i Sardà, Galènia Comunicació Mèdica]

per Mas, Margarida | Galènia Comunicació Mèdica.

Tipus de material: llibre Llibre; Format: paper; Forma literària: Not fiction Editor: [Barcelona] : Agència de Salut Pública de Barcelona, 2014Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Mas] (1).

14. Informe FRESC 2012 : 25 anys d'enquestes a adolescents escolaritzats de Barcelona / coordinació general de l'informe: Anna Pérez ; elaboració i redacció de l'informe: Xavier Garcia-Continente i Anna Pérez ; anàlisi de les dades: Xavier Garcia-Continente; treball de camp: Natàlia Allué ... [et al.]

per Pérez, Ana | Continente, Xavier G. (Xavier Garcia) | Allué, Natàlia | Agència de Salut Pública de Barcelona.

Tipus de material: llibre Llibre Editor: Barcelona : Agència de Salut Pública de Barcelona, 2013Un altre títol: 25 anys d'enquestes a adolescents escolaritzats de Barcelona | Vint-i-cinc anys d'enquestes a adolescents escolaritzats de Barcelona.Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Inf] (1).

15. La Recerca en salut pública a Barcelona : de l'Institut Municipal a l'Agència de Salut Pública : memòria científica 1997-2002 / [projecte general i coordinació editorial: Margarida Mas, Antoni Plasència]

per Agència de Salut Pública de Barcelona | Mas, Margarida [ed.] | Plasència i Taradach, Antoni [ed.] | Barcelona Ajuntament Àrea de Salut Pública.

Tipus de material: publicació periòdica Continuing resource Editor: Barcelona : Agència de Salut Pública de Barcelona, 2003Un altre títol: Recerca en salut pública ....Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Age] (1).

16. Guia per a l’avaluació d’un Pla local de Salut : una mirada qualitativa / [Recurs electrònic] Ramon Crespo i Forte... [et al]

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones. Servei de Salut Pública, 2016Accés en línia: Accés al document: | Web Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Pla] (1).
Llistes

17. Guia metodològica per a l'elaboració d'un Pla local de Salut / [Recurs electrònic] coordinació Maria J. Escudero... [et al]

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Diputació de Barcelona. Àrea d'Atenció a les Persones. Servei de Salut Pública, 2013Accés en línia: Clica aquí per accedir en línia | Web Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:614 Gui] (1).

18. Determinants socials i econòmics de la salut [Recurs electrònic] : efectes de la crisi econòmica en la salut de la població de Catalunya : primer informe, setembre 2014

per Observatori del Sistema de Salut de Catalunya | Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya.

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic disponible en línia remot Editor: Barcelona : Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, 2014Un altre títol: Efectes de la crisi econòmica en la salut de la població de Catalunya.Accés en línia: Accés lliure Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:@614 Obs] (1).
Llistes

19. La contaminación atmosférica vista como una enfermedad / Gregorio Valencia

per Valencia, Gregorio.

Font: SostenibleTipus de material: article Article; Format: paper Accés en línia: Accés a l'article Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:@570 Sos] (1).
Llistes

20. Guia de recomanacions metodològiques i de continguts de les intervencions en prevenció sobre drogues / Eulàlia Sot, coordinació [Recurs electrònic]

Tipus de material: fitxer Fitxer informàtic; Format: electrònic Editor: Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament de Salut, 2016Accés en línia: Clica aquí per accedir en línia Disponibilitat: Còpies disponibles per préstec: [Signatura topogràfica:@614 Gui] (1).
Llistes

Implantat amb Koha