Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Protocolo para la prevención y actuación frente al acoso sexual y acoso por razón de sexo en el ámbito laboral : manual de referencia [Recurs electrònic] / Gemma Fabregat Monfort (col)

Material type: TextTextPublication details: Madrid : Instituto de las Mujeres, octubre 2021Description: 1 pdf, 68 pSubject(s): Online resources: Summary: "L'assetjament sexual i/o per raó de sexe en l'entorn laboral constitueixen expressions de violència que atempten contra diversos drets fonamentals i tenen un efecte devastador sobre la integritat física, psíquica i moral de les persones, especialment de les dones. Tots dos són contraris al principi d'igualtat de tracte entre dones i homes i constitueixen discriminació per raó de sexe. A més, contaminen l'entorn laboral i tenen importants efectes sobre el clima laboral de l'empresa o entitat en la qual es produeixen. El protocol per a la prevenció i actuació enfront de l'assetjament sexual i l'assetjament per raó de sexe respon a la necessitat de prevenir, sensibilitzar i, en el seu cas, atallar amb totes les garanties aquestes formes de violència i discriminació en l'àmbit laboral, així com de complir amb la legalitat vigent."
List(s) this item appears in: M_Novetats 2022
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

"L'assetjament sexual i/o per raó de sexe en l'entorn laboral constitueixen expressions de violència que atempten contra diversos drets fonamentals i tenen un efecte devastador sobre la integritat física, psíquica i moral de les persones, especialment de les dones. Tots dos són contraris al principi d'igualtat de tracte entre dones i homes i constitueixen discriminació per raó de sexe. A més, contaminen l'entorn laboral i tenen importants efectes sobre el clima laboral de l'empresa o entitat en la qual es produeixen. El protocol per a la prevenció i actuació enfront de l'assetjament sexual i l'assetjament per raó de sexe respon a la necessitat de prevenir, sensibilitzar i, en el seu cas, atallar amb totes les garanties aquestes formes de violència i discriminació en l'àmbit laboral, així com de complir amb la legalitat vigent."

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Local cover image

Powered by Koha